sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Jännittäviä aikoja...

Niinhän siinä sitten kävi (kuten moni myös veikkasikin), ettei meijän poika syntynyt etuajassa, eikä myöskään laskettuna aikana. 😅 Sekä äidillä, että pojalla on kaikki hyvin, joten jatkamme yhdessä kampanjointia. On todella vaikea sanoa tässä tilanteessa, että milloin joudun jäämään "tauolle" kampanjoinnista, mutta onneksi miulla on timanttinen tukiryhmä, joka jatkaa kampanjointia miun puolesta. 

Lauantaina 23.3 vaaliauto oli Haminan torilla, joten siellä olimme myös me ja tukiryhmäläisiäni. Oli mukava huomata, kuinka moni meidän ehdokkaistamme oli tullut Haminaan ja kuinka paljon kaupunkilaisia oli lähtenyt liikkeelle. Keskustelut olivat jälleen lämpimiä ja ihmisiä huoletti muun muassa julkiset palvelut, erityisesti ikäihmisten palvelut sekä se, kuinka saamme ihmisiä houkuteltua opiskelemaan sosiaali- ja terveysalaa kaikkien näiden julkisuuteen tulleiden epäkohtien jälkeen. Sain kuulla, että esimerkiksi ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajakoulutukseen ei enää ole sellaisia hakijamääriä, mitä on aikaisempina vuosina ollut. 
Haminan torilla lauantaina mahan kanssa (40+1).

Lauantaipäivä jatkui sitten Haminan nuorisovaltuuston järjestämällä vaalipaneelilla. Tämä oli miun ensimmäinen vaalipaneeli tänä keväänä, joten jännitystä oli paljonkin ilmassa. Tämä vaalipaneeli ei ollut mitenkään perinteinen vaan nuoret olivat suunnitelleet sen Kuutamolla sekä Haluatko miljonääriksi -sarjojen pohjalta. Aluksi siis testattiin, kuka meistä ehdokkaista valehteli parhaiten ja sen jälkeen haluammeko kansanedustajiksi. Vaalipaneeli oli oikein hauska! Kiitos kovasti nuorivaltuustolle järjestelyistä. 

Ehdokkaat Kuutamolla.
Mukana paneelissa olivat Hannah (kesk.), Janne (ps.), Katja (vihr.), Mia (vas.) sekä mie.

Sunnuntaina 24.3 ei vieläkään merkkejä siitä, että tarvitsisi lähteä sairaalaan. Joten lähdimme Kotkan Pasaatiin, jonne tulivat myös kansanedustaja Antti Lindtman sekä ehdokkaat Sirpa Paatero, Sami Virtanen ja Eemeli Lehtinen. Pääsimme kaikki pitämään pienet esittelyt, jonka jälkeen keskustelimme paikalla olleiden ihmisten kanssa. Sunnuntaina puhutti kovasti ilmastonmuutos. Myös miun maha keräsi jälleen huomiota ja sain kovasti kannustuksia loppumetreille. 


Ehdokas Peltonen vauhdissa! (40+2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti