torstai 21. helmikuuta 2019

Kampanjointia masun kanssa

Meille on syntymässä esikoinen maaliskuun loppupuolella, joten jo nyt eletään melko jännittäviä aikoja. Raskausaika on mennyt paremmin kuin osasin odottaa ja olemmekin molemmat voineet  hyvin. Kuitenkin kampanjointi on myös fyysisesti raskasta, joten levolle on täytynyt antaa aikaa enemmän, kuin mitä alunperin olin ajatellut.

Kun saimme tietää raskaudesta, minut oli jo silloin asetettu eduskuntavaaliehdokkaaksi Haminasta. Alkuun minua jännitti ja hieman pelottikin, miten ihmiset suhtautuvat siihen, että ehdokas on raskaana. Varsinkin, kun laskettu aika on melko lähellä vaalipäivää ja viimeiset kampanjointi viikot tehdään joko viimisillään raskaana olevana tai vastasyntyneen kanssa. Olen kuitenkin saanut ihmisiltä pelkkää positiivista palautetta ja tsemppi-toivotuksia sekä ihmettelyä, kuinka jaksan vielä kampanjoida. Tästä olen ollut hyvin onnellinen ja kiitollinen. Näiden positiivisten palautteiden ja kommenttien ansioista on jaksettu mennä eteenpäin, vaikkakin pitkät päivät ovat olleet fyysisesti raskaita.

Mutta ainakin vielä toistaiseksi me masun kanssa kampanjoidaan yhdessä ja meidät voi lähiaikoina tavata seuraavista paikoista:
23.2. Mikkeli, Kauppakeskus Stella klo 12
23.2. Pieksämäki, Veturitori klo 14.30
3.3. Imatra, Laskiaisrieha
4.3. Syntymäpäiväkahvit tarjolla klo 12 Pub Hallinkulmassa Haminassa
8.3. Naistenpäivän ruusuja jaossa 100 Haminan torin läheisyydessä
9.3. Ruokolahti, Freeski klo 10

 Tässä oltiin Kauppakeskus Veturissa kampanjoimassa helmikuun alussa viikoilla 33+0.

 Tämä kuva on Lappeenrannasta viime lauantailta, kun viikkoja oli 35+1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti